El New York City Ballet presenta una nova temporada digital

Rubén Garcia

El New York City Ballet (NYCB), obligada a cancel·lar la seva temporada a causa de la pandèmia, ha posat en marxa una temporada digital de primavera que s’allargarà durant sis setmanes, fins al 29 de maig. La companyia llançarà cada setmana al seu canal de Youtube, els dimarts i divendres tarda, noves peces i material per seguir connectat amb els espectadors. El material estarà disponible de forma gratuïta durant 72 hores.

La programació comptarà, els dimarts, amb un repertori dels coreògrafs cofundadors del NYCB, George Balanchine i Jerome Robbins, i estrenes d’  obres contemporànies, els divendres. Tot el material, més de 20 ballets, que s’emetrà ha estat enregistrat en directe de les últimes temporades. Cada episodi també comptarà amb una introducció d’un dels artistes de la companyia, inclosos personal artístic, coreògrafs, ballarins i músics.

Tot i que va ser molt dur cancel·lar les actuacions de la temporada de primavera estem encantats de poder oferir una selecció on-line d’obres del nostre repertori interpretades per els nostres increïbles ballarins i músics“, va comentar el director artístic del NYCB, Jonathan Stafford en un comunicat. “Estic emocionat que persones de tot el món que mai han vist actuar a la companyia en directe ara puguin experimentar les nostres actuacions a través d’aquesta temporada digital“.

El repertori d’aquesta temporada digital comptarà amb actuacions dels ballarins principals de la companyia i amb obres dels coreògrafs Kyle Abraham, Mauro Bigonzetti, Alexei Ratmansky, Gianna Reisen, Pam Tanowitz i Christopher Wheeldon.

A més de la temporada digital també han presentat contingut auxiliar com el seu podcast, tallers educatius interactius, tallers de moviments o diferents classes al canal Instagram.

Escrit per
Rubén Garcia TWITTER

Periodista i gestor cultural.
Responsable de continguts editorials de TeatreBarcelona.com
Ha treballat a mitjans com Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!