El Ballet del Teatre Mariïnski inaugurarà la 36a edició del Festival Castell de Peralada

Redacció

Les nits del 8 i 9 de juliol el Ballet del Teatre Mariïnski de Sant Petersburg tornarà un cop més al Festival Castell de Peralada, aquest cop per inaugurar la seva 36a edició. El festival aposta per la dansa un any més per aixecar el teló d’una nova edició.

Un doble programa amb Bizet i les joves estrelles del ballet rus

La prestigiosa companyia de dansa oferirà un doble programa que començarà amb una joia del seu repertori el ballet Carmen Suite, versió de la famosa òpera de Georges Bizet amb coreografia i llibret del mestre cubà Alberto Alonso, també inclourà a la primera vetllada la peça neoclàssica Le divertissement du roi.

Un dia després escenificaran tres peces més: el ballet de cambra Seven Sonatas, del coreògraf Alexei Ratmansky; Concerto DSCH, amb la música de Xostakovitx; i A Flasbhack d’Ilia Jivoy, un dels joves coreògrafs més aclamats internacionalment. El ballet, a més a més, portarà a Peralada a dues joves estrelles de la companyia: Maria Khoreva – guanyadora de la primera edició del Carmen Mateu Young Artist European Award- i Kimin Kim.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!