Raval comedy club

El proper 27 de setembre s’inicia el segon semestre del cicle Raval Comedy al Teatre del Raval, de la mà de l’humorista malagueny, Tomás García, al qui s’uniran a l’octubre Guillem Estadella i Asaari Bibang.

El Teatre del Raval i MPC porten els plans més atractius per a que la tornada a la rutina sigui més agradable!

Les primeres actuacions d’aquest cicle de comèdia arriben divendres 27 de setembre, de la mà de Tomás García, que torna als escenaris després del gran èxit en la primera temporada d’“El humor es cultura”. Un vell conegut dels monòlegs, que ha girat per tot el país amb espectacles teatrals com “Malagueños por el mundo” i “Monólogos 100%” juntament amb Dani Rovira.

Seguim el fil de l’humor amb Guillem Estadella, el showman i reporter radiofònic del Fricandó Matiner de RAC105. També és conegut pel seu contingut a les xarxes, on fa tot tipus de monòlegs i paròdies. Un humor fresc, crític i amb la capacitat d’improvisar en qualsevol moment amb el públic. Com diu ell: Tant pot parlar amb un micròfon, com davant d’una càmera, com a la seva àvia. Tot junt, quan és possible. Li encanta fer riure en tot moment.

Qui diu que les dones no poden fer humor? Els monòlegs d’Asaari Bibang trenquen tots els estereotips i desmunten els tòpics amb les seves vivències més properes. Asaari Bibang ha participat en diverses ocasions a La Resistencia i s’ha obert camí en nombroses sales de teatre. Arriba al Teatre del Raval més forta que mai, per convertir totes les seves vivències en pura comèdia. Vine a descobrir noves maneres de veure la vida!

El Raval Comedy no s’atura i seguirà repartint somriures amb una programació d’humor per a tots els gustos!