II Cicle de gènere ‘Yo tu ellas…’

La Badabadoc celebra la 2a Edició del Cicle de Gènere, Yo, tu, ellas Teatre, debat, art i improvisació es donaran cita del 26 de juny al 14 de juliol amb la dona com a protagonista.
L’art i la cultura han estat sempre un motor de canvi social, a la Badabadoc segueixen apostant per la dona i reivindicant el seu paper en la societat. Per això, aquí les dones alcen la veu, diferents expressions artístiques, diferents històries i punts de vista que criden canvi.

L’Associació Magrana ens donarà eines de reflexió i conscienciació basades en la creativitat, la participació i el diàleg per acompanyar i facilitar processos de canvi.
Més enllà de tot, o de qualsevol judici, Girls Just wanna have fun. Amb aquesta exposició, Núria Pau reflecteix la sensualitat de la dona més enllà dels judicis o prejudicis que puguem tenir. Un viatge a través de l’erotisme, la intimitat o la feminitat que clama l’alliberament de la dona.
Mai Boncompte i Azahara Murillo conscients de la importància que la perspectiva de gènere sigui aplicada a l’hora de crear històries, per trencar amb els estereotips de gènere i no seguir perpetuant-los, creen Fem Impro. Ens ensenyaran la seva forma d’utilitzar el teatre com a eina educativa i transformadora.
I finalment sonarà el timbre i entrarem en la intimitat del vestidor d’una lluitadora poc abans d’un combat. Rhonda, programada per no abaixar els braços, baixarà la guàrdia en aquesta intimitat i ens obrirà el seu cor, mentre lluita contra els seus fantasmes amb les eines que la vida li va donar: ‘garra’, autodeterminació, intuïció i passió.

PROGRAMA:

  • 26 de juny a les 19:30h  Taula Rodona amb l’ Associació Magrana
  • Del 26 de juny al 14 de juliol l’exposició “Girls wanna have fun” de Núria Pau
    • Vernissage 26 juny a les 19:30h
  • 27 de juny a les 21:00hs Fem ImproImprovisació.
  • Del 28 de juny al 14 de juliol a les 20:30h Rhonda, Teatre Argentí.