FEST(I)VERS. Festival de teatre en Vers de Barcelona 2019

La Companyia del Vers Retrobat torna a organitzar, aquesta tardor i amb la col·laboració d’Eòlia ESAD i del Teatre Eòlia, el FESTIVAL DE TEATRE EN VERS DE BARCELONA, el FEST(I)VERS, en la segona edició.

L’objectiu principal del FEST(I)VERS és posar en valor, promoure per acabar apropant de forma habitual i natural, al públic de teatre, els textos dramàtics escrits en vers. Sota aquest objectiu, la Companyia del Vers Retrobat assaja regularment durant tot l’any amb els clàssics europeus de segles anteriors.

En aquest edició, i després d’haver posat en escena amb anterioritat, peces com “El Cid” de Corneille, “Fedra” de Racine i “El Despit amorós” de Molière, la companyia estrena dues comèdies, una originàriament el det-Cents francès (1667) i l’altra, el Vuit-Cents italià (1751). Encetem el FEST(I)VERS 2019 amb el Tartuf, de Jean-Baptiste Poquelin (Molière) i el tanquem amb la peça Molière, de Carlo Goldoni. Ambdues peces van ser escrites pels seus autors en versos alexandrins (la de Goldoni, en versi martelliani, per ser més precisos.)