Festival Perles 2019

Després de l’èxit de la passada edició, torna el Festival Perles, el Festival d’estiu de l’Aquitània Teatre que enguany es celebrarà del 29 de maig al 28 de juliol.

El Festival PERLES neix, ara fa un any, a partir de la necessitat d’incorporar a la cartellera de Barcelona una proposta que, per un costat serveixi per a tancar la temporada amb honors, i per l’altra, que doni la possibilitat al públic d’assistir  a representacions d’espectacles que per alguna raó els han passat desapercebuts en una altra ocasió o no han tingut l’oportunitat de veure quan han estat programats.

Així, en aquesta segona edició, hi trobarem espectacles purament teatrals, d’altres estrictament musicals o de màgia i alguns que, per les seves característiques combinen diferents disciplines del món de l’espectacle.

Cadascun dels espectacles programats es podrien considerar una PERLA de la nostra cartellera i tenen arguments més que suficients com per a ser programats en un festival d’aquestes característiques.

Espectacles d’èxit, de qualitat artística indiscutible, transgressors, provocatius, divertits, sorprenents, una estrena absoluta.. En tots hi trobareu alguna o totes aquestes característiques i ens portaran fins a finals del mes de juliol, per a posar punt i final a la temporada teatral, abans no entrem en la forta calor del mes d’agost.

PERLES va néixer amb la voluntat de quedar-se a la cartellera barcelonina i, de moment, tornem un segon any, fidels a la cita.