Tot el que necessites per anar al teatre

Festival Escena Poblenou

Del 21 al 24 d’octubre el Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou celebra la seva 20a edició i ho fa proposant 20 espectacles i teixint una especial complicitat amb aquells i aquelles que avui ronden la vintena.

Sota el lema #obrimelsulls, Escena Poblenou reivindica enguany una escena presencial per mirar-nos en l’altre i per mirar el món que ens envolta, oferint-nos espectacles, diàlegs i tallers que aposten per llenguatges artístics diversos i compromesos.

Escena Poblenou continua en la vintena edició la seva trajectòria de resistència, sempre sota la direcció d’Ada Vilaró, fent un festival d’arts escèniques contemporànies multidisciplinari, implicat amb la ciutat i amb la realitat social actual.

Els 20 espectacles que programa enguany Escena Poblenou inclouen 6 propostes embrionàries, 1 proposta en procés de creació i 13 peces acabades, 3 de les quals són treballs d’artistes que ja han passat pel festival i que Escena Poblenou recupera per celebrar la seva vigència i valor.

Amb 4 espectacles de teatre, 3 peces de dansa, 5 propostes híbrides, 7 espectacles de circ i clown i 1 concert, la programació del festival continua defensant les propostes escèniques contemporànies, multidisciplinàries i compromeses, la implicació amb la ciutat i amb la realitat social actual, el suport a la creació, la reivindicació de l’espai públic i una forta presència de dones creadores.

Escena Poblenou també continua apostant fort pel suport a la creació amb el projecte Embrions, que arriba a la seva 8a edició i que acompanya el procés creatiu i dona visibilitat a projectes en estat de gestació. Per celebrar els vint anys, el festival ha convidat a joves que ronden la vintena a formar part de la comissió del projecte Embrions, que recolzarà 6 propostes que s’estrenaran al festival i es podran veure en una única sessió itinerant, seguida per un diàleg amb els artistes.

Consulta tota la programació del festival i compra les teves entrades aquí.

Espectacles