Festival Dansat 2019

Del 19 al 27 d’octubre es celebra la quinzena edició del Festival Dansat amb 6 funcions, 16 peces , 5 col·loquis i 2 tallers de dansa.

Aquest 2019 el Festival continua la seva expansió al carrer, on arrencarà el dia 19 d’octubre amb dues peces curtes a la Pl. Orfila: Great Human de La Quebrá i Frontera de Miquel Barcelona. També a la Pl. Orfila el dia 26 es podrà veure Slapstick, una peça curta de la Cia. Mar Gómez.

Al SAT! s’hi ha programat quatre funcions més, tres de les quals són programes mixtes amb peces de diferents creadors de dansa contemporània, dansa urbana i flamenco.

Després de totes les funcions al SAT! el festival convida a tots els espectadors a una trobada-col·loqui amb els coreògrafs i/o intèrprets al vestíbul del teatre.

El festival també compta amb activitats paral·leles amb rerefons pedagògic: un taller d’introducció a la dansa contemporània impartit pel coreògraf Miquel Barcelona al llarg de tres divendres (4, 11 i 18 d’octubre) i un taller també introductori de la companyia Mar Gómez adreçat als alumnes de secundària de l’IES Dr. Puigvert de Sant Andreu.