TOT Festival: el Festival de Titelles de Barcelona

TOT Festival: el Festival de Titelles de Barcelona

El Festival de Teatre d’Objectes i de Titelles de Barcelona (TOT Festival) celebra aquest 2014 la seva 5a edició. El dissabte 22 i el diumenge 23 de març diversos espais del Poble s’ompliran amb un total de 16 espectacles, molts d’ells a l’aire lliure, a càrrec de 19 companyies emergents i altres de consolidades.

Setze espectacles integren la programació d’aquesta 5a edició: sis propostes de sala (d’aforament limitat), entre les quals destaca l’estrena absoluta de Torna Robin Hood, de la reconeguda companyia Teatre Nu, i deu a l’aire lliure. El TOT Festival dóna enguany especial importància a les propostes de carrer a través del TOTal Experience i el TOT Carrer. El primer consta de quatre espectacles de 15 minuts cada un en quatre escenaris diferents, tots propers, de manera que el públic vagi circulant i veient un espectacle rere l’altre. El TOT Carrer, en canvi, es caracteritza pel fet d’incloure propostes de grups emergents que es fan al carrer, en punts diversos del Poble Espanyol. Enguany, a més, la secció OFF inclou l’espectacle El Niu (Dudu&Cia), dirigit per Leandre Ribera, reconegut pallasso que recentment ha rebut el Premi Ciutat de Barcelona de Circ.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

"*" indicates required fields

Privacidad*
Fitxa artística
Veure fitxa sencera
Enllaç copiat!