Tot el que necessites per anar al teatre

Somewhat paller

Somewhat paller

“No es tracta d’inventar altres maneres possibles de narrar. Es tracta més aviat de renunciar al discurs i deixar que la pena arrasi tot”.

Somewhat paler’ proposa una exploració dels afectes relacionats amb la pena a través del treball amb l’acció física en viu. Partint de la idea “junguiana” de “arquetip”, han aparegut en el procés de creació una sèrie de figures dramàtiques en les quals es condensen diferents aspectes del que cridem en general “tristesa”. En un sentit molt lligat al ballet romàntic, el teatre com a estructura de representació, com a màquina, servirà per fer aparèixer això que habitualment roman ocult o fora de la mirada quotidiana convencional. L’acció escènica produirà una espècie de trànsit al llarg del com es desplegaran la família de figures i arquetips vinculats a la pena.

Bàrbara Sánchez estudia art dramàtic, dansa clàssica i contemporània a Sevilla, ampliant la seva formació per diferents llocs europeus amb mestres i coreógrafs com Philippe Gaulier, Enrique Pardo, Germana Civera, Julyen Hamillton, Maria Muñoz, Jordi Cortés, Roberto Olivan, Ivo Dimchev, Meg StuartT. Va treballa a Londres i el Carib com a ballarina de striptease durant un any. Com a ballarina de dansa contemporània ha format part de diferents companyies andaluses com ara Manuela Nogales, El Vetllador o La Cuadra de Sevilla, amb les que ha realitzat gires per tot el món. El 2003 inicia la seva trajectòria en solitària com a coreògrafa. Ha creat i interpretat quatre solos, “A la volta de la cantonada”, “El jardí del darrere”, “Plutó no és un planeta”, “Ahuyéntanos aquest furor [en solitària]”. Al costat de Roberto Martínez, creen “Gala Fantoche “. El 2011 dirigeix el laboratori-performance “Ahuyéntanos aquest furor”. El 2012 col·labora amb l’artista visual i performer Abraham Hurtado. El 2013 dirigeix la peça “La satisfacció del caprici”, produïda pel Festival Internacional de Dansa de Itàlica per a la seva inauguració. En 2014 col·labora amb Sofia Asencio / Tomàs Aragay (Sociedat Doctor Alonso) en el projecte “El desenterrador”. Actualment està en procés de creació de la peça “Somewhat pale”.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració