Tot el que necessites per anar al teatre

Falete en el corazón

Falete en el corazón

Falete en aquest espectacle fa un viatge pel món de la cobla, endinsant amb pinzellades mestres plenes de passió cantant temes dels seus predecessors com Bambino i altres grans del gènere. Les seves cançons fan vibrar per la forma racial d’interpretar-les arribant al més profund dels sentiments, en ell, afloren matisos que fan de les seves actuacions veritables obres mestres.

En aquest espectacle, Falete canta cobla, flamenc, balada i cançons del seu repertori discogràfic, estarà acompanyat per un dels millors Bailaores del panorama actual i la seva banda de músics clàssics i flamencs.

Segons Jesús Quintero, el seu descobridor, Falete sent com un artista, somia com un artista, estima com un artista, pateix com un artista. Viu per l’art i per l’art. En ell no hi ha fronteres entre l’art i la vida, són la mateixa cosa. En aquests temps de tornades i playbacks, Falete impressiona. Impressiona al públic que sent que està davant algú gran de veritat, únic, diferent, autèntic i que li tiren flors i fins a joies quan interpreta aquells clàssics que en la seva poderosa i calenta veu sonen nous. Impressiona als crítics que han de rendir-se a la seva quejío flamenc i universal.

Un remolí de passió flamenca sobre l’escenari

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració