Tot el que necessites per anar al teatre

El Consorcio: Eres tú... 50 grandes éxitos

El Consorcio: Eres tú... 50 grandes éxitos

Per parlar de El Consorcio és inevitable remetre a Mocedades, ja que tots els seus integrants van pertànyer a aquest grup, l’única formació hispana que ha venut un milió de còpies d’un senzill cantat íntegrament en castellà.

El Consorcio format per Amaya Uranga, Estíbaliz Uranga, Iñaki Uranga, i Carlos Zubiaga, és el grup vocal per excel·lència del nostre país amb èxits com Tómame o déjame, El vendedor, La otra España, Qué pasará mañana, Secretaria, Quién te cantará, Desde que tú te has ido, Amor de hombre, Dónde estás corazón o Le llamaban loca.

Les seves magnífiques veus els van portar a conquerir un Grammy Llatí al 2016.

El Consorcio torna amb Eres tú… “Más de 50 grandes éxitos”. En aquest tour, podrem escoltar una selecció dels seus 50 millors èxits i dos grans temes inèdits. El seu primer single Mientras espero, compost per Jose Luis Perales i un altre dels temes inèdits és de Juan Carlos Calderón, Adivina, figura irreemplaçable en la biografia de el grup, així com una gran versió del tema Bilbao amb música de el gran Bertolt Brecht i lletra de Victor Manuel San José.

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració