Tot el que necessites per anar al teatre

Comedy Zoo, J.J. Vaquero

Comedy Zoo, J.J. Vaquero

Sota el títol Es lo que hay, José Juan Vaquero ens mostra la seva particular forma de veure la vida, sota una òptica directa, sense embuts. Explicarà veritats com punys que únicament ell s’atreveix a dir. Suma’t al bon humor i vine a Club Capitol!

Vaquero (per cert, és el seu nom no la seva professió) és un actor, còmic i guionista amb més de sis anys d’experiència en el circuit de còmics professionals. És col·laborador habitual del canal de televisió Paramount Comedy, on, a més de participar en diversos programes d’humor, ha gravat cinc monòlegs per a Nous Còmics amb gran èxit de crítica a la pàgina web de la cadena. També participa en el programa radiofònic Protagonistas de Punto Radio a Castella i Lleó i és guionista i col·laborador del programa El Hormiguero.

Actualment, sota el títol Es lo que hay José Juan Vaquero ens mostra la seva particular forma de veure la vida, sota una òptica directa, sense embuts, sense pèls a la llengua. Un humor incisiu en què el riure és inevitable i la riallada contínua. Vaquer comptarà veritats com punys en un espectacle en el qual no pararàs de riure. És el que hi ha.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració