Tot el que necessites per anar al teatre

Ba€nqu€ro$

Ba€nqu€ro$

Els saltimbanquis i els banquers tenen un origen comú: el banc de la plaça pública. Els banquers s’asseien en ell per especular amb els diners arriscant una bancarrota i els saltimbanquis especulaven amb la imaginació, equilibrant-se amb risc de trencar-se la crisma.

Els banquers han convertit les seves crisis en un espectacle vergonyós, en el qual es presenten com captaires per sol·licitar que els rescatem amb diners públics, cada vegada que s’enfronten a les turbulències de les seves guerres privades pel benefici sense límits, sense regulació i sense vergonya.

Davant semblant espectacle els saltimbanquis s’han quedat d’espectadors.

Ba€Nqü€ro$ és la història d’un saltimbanqui que sol·licita el seu propi rescat i que predica amb la Bíblia dels arruïnats: El Mercader de Venècia de William Shakespeare. Un manual que ens adverteix de com es ens arrossega a la fallida de l’ànima.

Aquest saltimbanqui se’ns presenta com un banquer anarquista que denuncia el fanatisme amb que moltes economies, a través de la càrrega del deute, han estat aniquilades i que assenyala l’acumulació de riquesa financera, cada vegada en menys mans, com un teatre cínic que ha arribat obscenes proporcions.

Qui és aquest rodamón, aquest jueu errant, que s’atreveix a cobrar el que se li deu encara que hagi de arrencar-li mitja lliura de carn del cos miserable, a aquests sacerdots de l’especulació que s’han convertit en els nostres implacables creditors?

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració