David Bustamante

David Bustamante

David Bustamante Hoyos, també conegut simplement com Bustamante, és un cantant i autor espanyol de música pop. Es va donar a conèixer al talent show televisiu Operación Triunfo, on va quedar en tercera posició. Les vendes totals s’estimen en més de dos milions de còpies (àlbums, senzills, edicions especials i enregistraments en directe).

Segons acrediten els Productors de Música d’Espanya(Promusicae) compta amb quinze discos de platí i un disc d’or en vendes d’àlbums. Té quatre discos de platí i un disc d’or en descàrregues de cançons originals.També compta amb un disc d’or obtingut a Veneçuela. Ha realitzat més de 900 concerts. Segons una enquesta elaborada per l’agència Personality Media el 2016, Bustamante és identificat pel 96% de la població espanyola.

Alguns dels seus àlbums d’èxit són David Bustamante (2001) que incloïa el tema “Dos hombres y un destino”. També Herois en temps de guerra (2019), o Vint anys i un destí (2021), àlbum recopilatori amb els seus èxits novament gravats tant vocal com instrumentalment.

Any de naixement
1982
Lloc de naixement
San Vicente de la Barquera, Cantabria
Alçada
1,75
Fotos i vídeos
Conegut/da per
Vinculat/da a
Articles relacionats
Ha treballat amb