Tuit-Concurs Màgic

magalmikarEl prestigiós Mag Almíkar arriba a La Seca-Espai Brossa per presentar-nos el seus inèdits trucs de màgia. A Teatre Barcelona et regalem dues entrades dobles per a que que et quedis encantat!

Torna la màgia al Born.

El mag Amílkar estrenarà el seu espectacle El ajedrez mágico de CarlomagnoUn espectacle inèdit en el qual els trucs de màgia del Mag Amílkar i el joc estratègic dels escacs estan en continua combinació per conduir a l’espectador a través d’un món ple d’històries i llegendes.

En aquesta partida d’escacs -que molt bé podria ser la que Carlemany, segons conten les llegendes, va plantejar a el soldat Garí, un gran jugador d’escacs de l’època- els elements màgics i les peces d’escacs apareixen i desapareixen.

El concurs, 2 entrades dobles

Disposem de 2 entrades dobles per la funció del dia 17 d’octubre a les 20:30h i les donarem a les dues respostes més divertides que ens arribin VIA TWITTER a la següent pregunta:

  • A QUI FARÍES DESAPARÈIXER AMB UN TRUC DE MÀGIA?

Recorda d’escriure el teu missatge citant @BarcelonaTeatre i posant el hashtag #TBMagia.

Quan responguis, envia’ns un mail a comunicacio@teatrebarcelona.com amb el teu nom complet i número de telèfon, per a que et poguem contactar en cas que resultis guanyador o guanyadora.

Els guanyadors els triarà l’equip de Teatre Barcelona, escollint les dues respostes més divertides o enginyoses. El resultat del sorteig es donarà a conèixer el dijous 17 d’octubre (matí) en aquest mateix espai. Si no confieu en la vostra sort, podeu comprar ja la vostra entrada aquí.

Guanyadors (actualitzat!)

Agraïm a tots els participants el vostre enginy i bon humor. No ha estat fàcil triar el guanyador del tuit-concurs, però finalment ens hem decidit, i no seràn dues entrades dobles… sino tres! Moltes felicitats Olga Pedreira, Xus Mas i Sergi Benitez !

Olga @olgapedreira@BarcelonaTeatre  se’ns dubte faria desaparèixer a la veína cridanera del quart primera #TBMagia

Sergi Benitez @serpetit@BarcelonaTeatre al submarino del ejército que se sumerge y no emerge ;)  #TBMagia

Bruji666 @XusMas@BarcelonaTeatre #TBMagia Com a “qui” a aquesta colla de polítics corruptes i aprofitats Com a “que” a l’IVA de la cultura @LaSeca_Brossa

Participants
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!