Concurs: Gala Premis Zirkolika 2013

TEATRE_BARCELONA-Premis_Zirkolika-CONCURS

Teatre Barcelona i Zirkolika us volen convidar a assistir a la gala d’entrega Premis Zirzolika 2013.

La gala dels Premis Zirkolika 2013

La Nit de Circ combina espectacle amb música en directe, lliurament de premis i una festa amb sopar i beguda inclosa. L’espectacle està dirigit per Jordi Purtí i comptarà amb una selecció dels millors artistes del circ català. El pallasso Marcel Gros farà de mestre de cerimònies acompanyat del trio musical Las Divinas. Humor, acrobàcia i música en directe per fer una nit de circ única i irrepetible. Un espectacle de dos hores de duració que finalitzarà amb un sopar a peu dret amb beguda per tot el públic assistent.

En exclusiva i en directe l’artista Jesse provarà a batre el rècord guiness mundial realitzant la bandera humana durant més d’un minut, el record actual el té un xinés amb 1 minut i sis segons. Per l’edició d’enguany també hi actuaràn artistes d’aquí que actualment treballen al cabaret Palazzo de Berlín: el Duo acrobàtic Laos i Mr. Dyvinetz amb la roda Cyr. Entre els artistes premiats l’any passat comptarem amb la companyia Psirc i Zirkus Frak. I com no, actuacions artistes convidats per sorprendre al públic!

L’espectacle de La Nit de Circ es celebrarà per quart any consecutiu a la carpa del Circ Raluy instal·lada al Port Vell de Barcelona el 17 de desembre de 2013 a les 20:00.

Podeu llegir tota la informació sobre aquest espectacle aquí.

El concurs: On es celebrarà la gala d’enguany?

Per participar només heu de respondre a la pregunta: on es celebrarà la gala d’entrega dels premis zirkolika 2013? Una pista: La resposta la trobeu en aquest mateix post.

Deixeu la vostra resposta aquí mateix, a l’espai pels comentaris. Teniu temps fins el diumenge 15 de desembre a les 21:00 per participar.

Us recordem que per poder fer-ho cal ser usuari registrat. Si encara no ets membre del Club TBpots fer-ho aquí.

El premi: 1 entrada doble

Disposem d’una entrada doble (amb sopar inclòs) per poder assistir-hi el dimarts 17 de desembre a les 20:00h que sortejarem entre tots els que hagueu respost correctament la pregunta.

El resultat del sorteig es donarà a conèixer el diumenge 15 de desembre en aquest mateix espai i el guanyadors serà informat via mail. Si no confieu en la vostra sort, podeu comprar ja la vostra entrada aquí.

Tenim guanyadora! (actualitzat)

Neus M. ha resultat guanyadora d’aquest sorteig. Enhorabona!

Participants
 • Miguel A Godas
  11/12/2013
 • Carlos López Jiménez
  11/12/2013
 • Gemma Blanchart badia
  10/12/2013
 • Mercè Rubià
  10/12/2013
 • Laia
  10/12/2013
 • Neus Mònico Fernández
  10/12/2013
Enllaç copiat!