Concurs "Danza y Chistes" a l'Antic Teatre

Sortejem 4 entrades per l’espectacle que barreja acudits i dansa contemporània.

TEATRE_BARCELONA-Danza_y_chistes_0

L’ESPECTACLE

Una combinació macarra d’humor simple i dansa profunda

Danza y chistes no és cap títol poètic que amagui metàfores artístiques de mons ficticis o conceptes abstractes. Danza y chistes és el que és: dansa i acudits. Els acudits de sempre mesclats amb dansa contemporània de sempre. Jaimito, els de Lepe, s’obre el teló i es veu, mamá mamá, i altres grans clàssics del món de l’humor barat dialoguen amb el release més convencional, el flying low mal entès i la caspositat de l’”instant composition”. Un espectacle improvisat però assajat durant tota la vida, entre el club de la comedia i una jam session de ballarins descalços, que no pretén ni innovar en llenguatges artístics, ni fomentar el risc i l’experimentació, ni crear nous públics; sinó passar un ratu ben estrany i macarra entre l’humor més simplón i l’asbtracció més esotèrica.

PERE FAURA: el llenguatge pop transformat en dansa

El treball de Pere Faura (Barcelona, 1980) es caracteritza normalment per l’apropiació d’elements de la cultura pop, com l’striptease, la disco, els musicals o el porno, per descontextualizar-los i remesclar-los novament en una coreografia multidisciplinar entre tots els elements que conformen l’engranatge teatral. Després d’uns anys a Amsterdam estudiant i treballant com a coreògraf, torna a Barcelona el 2011 seduït per la riquesa artística que creu que emergeix de la precarietat laboral, fins que la seva trajectòria artística queda conceptualment desprestigiada quan comença a fer espectacles d’improvisació amb acudits dolents.

EL CONCURS: Dues entrades dobles

Disposem de 4 entrades gratuites per a “Danza y chistes” de Pere Faura, dues per la funció del dia 15 i dues per la del dia 16.

Per guanyar-les has de deixar-nos UN ACUDIT en aquest article o a la imatge del Facebook de Teatre Barcelona. TENS FINS EL DIA 14/2!

Escollirem dos guanyadors d’una entrada doble entre tots els participants, mitjançant la plataforma de llistes aleatòries Random.Org.

No oblidis enviar-nos un mail a comunicacio@teatrebarcelona.com per a que et poguem contactar en cas de resultar guanyador/a!

 

Si no confies en la teva sort, sempre pots comprar les teves entrades aquí, a partir de 6€:

Participants
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!