Concurs "I Congrés Femení de Supervivències"

Sortegem tres entrades dobles pel “I Congrès Femení de Supervivències”, on veuràs quatre monòlegs sobre les preocupacions universals de les dones. Participa ara!

TEATRE_BARCELONA-I_congres_fem,eni_de_supervivencies_0

 • UN SHOW TRANSGRESSOR QUE DESVETLLA ELS SECRETS DE LES RELACIONS HUMANES
 • EL TERRAT i THE PROJECT UNEIXEN FORCES PER PRESENTAR AQUEST ESPECTACLE DINS EL FESTIVAL GREC
 • FEINA, FAMÍLIA, HOMES I AMISTAT SERAN L’EIX DE LES QUATRE DIVERTIDES PONÈNCIES

BARTS acollirà del 2 al 13 de juliol l’obra I Congrés Femení de Supervivències, un muntatge transgressor que garanteix diversió en estat pur des del primer minut. La proposta, creació d’El Terrat i The Project, compta amb la desimboltura d’unes actrius de primer nivell com Sílvia Abril, Mireia Portas, Anna Bertran i Carolina Noriega.

L’espectacle, dirigit per la Reichel Delgado, presenta quatre ponències sobre les preocupacions universals de les dones que, indirectament, afecten a la població masculina. Quatre monòlegs que parlen sobre la feina, la família, els homes i l’amistat seran l’eix central d’aquesta obra que s’emmarca dins la programació del GREC Festival de Barcelona. L’obra, produïda en català i castellà, és un viatge commemoratiu de poc més d’una hora a la realitat més surrealista, als secrets de les relacions humanes.
La trobada farà reflexionar i riure al públic sobre temes com l’anàlisi de la personalitat dels companys de feina segons el tuppers que porten per dinar, sobre com examinar el perfil d’un ex a Facebook i saber si les coses li van millor que a un mateix, com deixar sense arguments a un cunyat en el dinar dels diumenges o bé com fugir dels amics amb dret a més, entre d’altres.
Amb aquesta co-producció El Terrat i The Project segueixen endavant la seva aliança que va començar el 2012 al BARTS amb la programació de continguts de comèdia, el cicle de conferències INSTINT, o el Festival de Porta Ferrada.

És una obra transgressora i que promet diversió a través de quatre ponències sobre les preocupacions universals de les dones, i indirectament dels homes. Compta amb la presència de Sílvia Abril, Mireia Portas, Anna Bertran i Carolina Noriega, sota la direcció de Reichel Delgado.

teatre-barcelona-barts-congres-femeni-supervivencia

EL CONCURS

Sortegem 3 entrades dobles per a la funció del 3 de juliol a les 21:00h (dijous) al BARTS. Si vols guanyar una d’aquestes entrades, només has de marcar “VULL VEURE” a la fitxa de l’espectacle “I Congrès Femení de Supervivències”.

Guanyadores (actualitzat!)

 1. INGRID FABIÁN CARBONELL
 2. Mercè G. V.
 3. Montse Serra Campos

Felicitats!

Participants
 • Marta Gonzalez
  01/07/2014
 • Francesc Xavier Diaz Isern
  01/07/2014
 • Mª Antonia Perez Luengo
  30/06/2014
 • montse salvador
  30/06/2014
 • merce halcon
  30/06/2014
 • Jaime antunez gonzalez
  25/06/2014
 • JOSE MARIA MANAU PEDRO
  25/06/2014
Enllaç copiat!