Concurs: Aaart! 18è Circ d'Hivern

TEATRE_BARCELONA-Aaart-CONCURS

Teatre Barcelona i el Circ d’Hivern us volen convidar a assistir a la seva proposta d’enguany: Aaart!

L’espectacle: Aaart!

Un espectacle de circ inspirat en Goya, Da Vinci, Miró i Malèvitx, entre altres artistes cabdals de la història de l’art? Això és Aaart!, la proposta del 18è Circ d’hivern.

Jonathan Frau, Nacho Flores, Carlos Lima, Irene Estradé, Sergio González es posen sota la batuta de Xavier Erra per oferir-nos un viatge cap a les interioritats del món de l’art. Les tècniques acrobàtiques, la roda cyr, la corda, el clown i els malabars es trobaran amb els pinzells i les pintures. Els traços de Leonardo da Vinci, Francisco de Goya, Egon Schiele, Antonello da Messina, Arcimboldo, Georg Baselitz, Malèvitx o Joan Miró inspiren aquest espectacle únic. L’Ateneu Popular 9 Barris proposa una aproximació al món de l’art amb una nova mirada; una mirada desacomplexada, gestual, d’humor, emocional, irreverent… la mirada del circ. Tot això amb una escenografia d’una gran profunditat composta per telons de roba i diversos audiovisuals.

Podeu llegir tota la informació sobre aquest espectacle aquí.

El sorteig: 3 entrades dobles

Disposem de 3 entrades dobles per poder assistir-hi el dilluns 23 de desembre a les 20:00h.

Per participar només heu de fer marcar “Vull veure” a la fitxa de l’espectacle. Teniu temps fins al divendres 20 de desembre. Per poder fer-ho cal ser usuari registrat. Si encara no ets membre del Club TBpots fer-ho aquí.

El resultat del sorteig es donarà a conèixer el divendres 20 de desembre a la nit en aquest mateix espai i els guanyadors seran informats via mail. 

Si no confieu en la vostra sort, podeu comprar ja la vostra entrada aquí.

Guanyadors (actualitzat!)

Josep O., Carla Q. Helena R. han resultat guanyadors d’aquest sorteig. Enhorabona a tots/es!
Participants
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!