Finalitzat: Busquem algú que veiés l’estrena de ‘Casablanca’ al Tívoli l’any 1946!

La teva mare, pare, àvia, avi, besavi, besàvia… va néixer abans de 1940? Va veure l’estrena de Casablanca al Cine Tívoli (ara Teatre Tívoli) de Barcelona? L’estem buscant!

SORTEGEM UN PACK FAMILIAR PER VEURE EL CONCERT SIMFÒNIC AMB LA PROJECCIÓ DE ‘CASABLANCA’ AL TÍVOLI EL DIA 30/5

El 1919 al Teatre Tívoli va obrir les seves majestuoses portes per representar espectacles teatrals, sarsuela, òpera, revista i espectacles de circ. L’any 1927 va canviar d’activitat i es va unir a la creixent indústria cinematogràfica, encara que va seguir programant òpera, música i grans esdeveniments de manera esporàdica. Des de 1992, i sota la gestió del Grup Balañá, acull musicals i espectacles de gran format, ballets i teatre de text protagonitzat per artistes de gran rellevància.

A TeatreBarcelona volem homenatjar aquesta emblemàtica sala, i per això estem buscant algú que veiés la sonada estrena de ‘Casablanca’ al Tívoli l’any 1946, per a que ens expliqui els seus records del Tívoli d’aquell moment! Entre tothom qui ens contacti sortejarem un pack de quatre entrades per veure el concert simfònic amb 60 músics de l’Orquestra Camera Musicae i la projecció del film en VOSE.

COM PARTICIPAR

Envia’ns un correu a andreu@teatrebarcelona.com amb les teves dades i forma de contacte, i el nom i edat de l’espectador que va veure ‘Casablaca’ al Tívoli l’any 1946. Pots participar fins al dia 25/5 a les 15.00h. Si resultes guanyador del concurs, t’obsequiarem amb quatre entrades perquè aneu en família a reviure la pel·lícula amb la música d’una gran orquestra, i quedarem una estoneta abans per entrevistar l’àvia o avi afortunat i que ens expliqui els seus records. :)

GUANYADORA

Regina Segarra (90 anys)

Participants
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!