Ròmbic, Festival de Teatre de Titelles per a adults 2021

Ròmbic, el Festival de Teatre de Titelles per a adults de la ciutat de Barcelona.

Una mostra d’aquest gènere, encara poc conegut a casa nostra, però que aspira a situar-se entre les propostes més interessants a nivell cultural. Una reivindicació cap aquesta art parateatral pensada, creada i escenificada des del mateix centre de la perifèria barcelonina.

Amb aquesta ja van 7 edicions d’un festival que es consolida com a una de les cites més importants dins del món dels titelles. Una programació construïda de forma col·lectiva amb l‘Associació Titellaire de Roquetes i la Casa Taller Pepe Otal.

Amb aquesta setena edició busquem la consolidació del Ròmbic com a punt de referència pel que fa al teatre de titelles a la ciutat de Barcelona. L’any anterior, convertida en una edició online sota el subtítol de “confinat”, va aplegar a més de 2.000 persones en un directe online des dels tallers dels artites. Enguany s’ha preparat una programació de primer nivell, buscant artistes estatals com els provocadors i multipremiats El Espejo Negro, però també apostant pel talent local amb El Cabaret Ratificat de la Casa Taller Pepe Otal.