Sobre la mercantilització de l’amor

This is real love

This is real love
03/03/2019

This is Real Love és tan difícil de definir com el concepte d’amor contemporani. Un collage multidisciplinari que reflexiona sobre dos de les ficcions més grans de la nostra societat, el matrimoni i el patrimoni, l’èxit sentimental i l’èxit material. A través de monòlegs, entrevistes, projeccions de vídeo, cançons i activitats de dinamització amb el públic, el col·lectiu VVAA construeix un discurs líquid i dispers.

Tal com va afirmar Kanye West feelings matter”. Els sentiments són capaços de construir imperis, fer esclatar guerres i signar poderosos contractes. En l’era de l’economia digital els sentiments continuen sent els actius més preuats, l’amor és poder.

És molt interessant la forma en la qual representen la mercantilització de l’amor. En lloc de caure en una crítica fàcil i mastegada opten per limitar-se a reproduir aquesta lògica. L’estan qüestionant o senzillament la perpetuen? La màquina de porno emozionale, el merchandising, l’ús de la història d’amor personal dels intèrprets o una de les activitats que proposen al públic, que no revelaré per a què vosaltres mateixos la descobriu, són bons exemples.

L’espai pel qual transita el públic lliurement afavoreix aquesta sensació de ritual col·lectiu. Un quiròfan de l’amor on a través de diferents actes performatius i un espai sonor envoltant disseccionem el concepte de l’amor real. Si l’amor no és més que una gran performance per generar ingressos, definitivament aquesta obra és Real Love.

← Tornar a This is real love

Enllaç copiat!