Mutis XI- festival de teatre independent de Barcelona

El Festival MUTIS de teatre independent i nova creació és un esdeveniment anual, celebrat a Barcelona, ​​que busca fomentar i aportar vies d’exhibició per a les noves companyies que s’estan gestant en aquesta ciutat i per a aquells grups que, per les seves característiques no professionals, entren amb major dificultat en els circuits de la mateixa.

En el seu XI Edició, el MUTIS continua en el seu afany per donar suport als nous llenguatges escènics, la nova creació, a el text dramàtic contemporani ia les companyies joves, generant un marc de trobada, celebració i intercanvi entre artistes, per compartir diferents maneres de sentir , pensar i fer teatre.

El 2020, el festival es desenvoluparà del 6 al 15 de març i comptarà amb més de quaranta propostes, quinze espais d’exhibició (entre teatres, sales i centres culturals), a més d’altres activitats complementàries (lectures dramatitzades, xerrades, trobades …). Destaca, entre elles, el III Congrés de Recerca i Pràctica Escènica que es celebra a l’Institut de Teatre i que suposa, d’acord amb el MUTIS, un espai privilegiat de reflexió i investigació sobre la pràctica escènica actual.

Pots trobar tota la informació aquí.