18è Festival Internacional de Putxinel·lis

18è Festival Internacional de Putxinel·lis

Del 6 al 29 d’octubre de 2023 La Puntual organitza una nova edició del renovat Festival Internacional de Putxinel·lis de Barcelona.

Aquest Festival us proposa un recorregut de la mà d’uns meravellosos éssers de fusta amb ànima, els titelles!

Enguany amb ànima d’aventurers. Els titelles us portaran a conèixer les aventures de Robinson Crusoe, les aventures dels pirates i dels mariners, les mil aventures d’en PIPA, el titella de La Puntual, i sobretot, un fantàstic viatge d’EMOCIONS en tots els espectacles.

En l’edició d’enguany el Festival vol posar en valor dues formes expressives de gran valor artístic i històric com són el titella de guant i el teatre de paper. La primera, és una de les formes més clàssiques i tradicionals dels titelles, però que no deixen de sorprendre al nou públic que s’hi acosta per la seva vitalitat i comicitat. La segona, és tracta d’una modalitat teatral que va tenir els seus inicis a finals del segle XVIII a Europa i que ben realitzada és un plaer pels sentits. A més, les dues estan reinterpretades per companyies de reconegut prestigi des d’un llenguatge contemporani, modern, engrescador i que no defuig la part emocional del teatre.

D’aquesta manera el teatre La Puntual acollirà durant 4 setmanes a titellaires de primera línia arribats de Charleville-Mézières (França), Córdoba (Argentina), la Ribera del Xúquer (València) i Barcelona.

Espectacles del festival