Festival Internacional de Putxinel·lis

17è Festival Internacional de Putxinel·lis

El proper 7 d’octubre s’inaugura al Teatre La Puntual de Barcelona, la 17a edició del Festival Internacional de Putxinel·lis.

La Puntual – Putxinel·lis de Barcelona presenta enguany una edició de moltíssima qualitat que repassa l’evolució entre la Tradició i la Modernitat en l’art dels titelles.

El Festival, per a totes les edats, tindrà lloc del 7 al 30 d’octubre de 2022. En l’edició d’enguany, el Festival vol explorar el camí recorregut i les diferents  manifestacions que sorgeixen de l’evolució de la Tradició a la Modernitat en l’art dels Titelles. D’aquesta manera, i arribats de diferents països, el teatre La Puntual acollirà durant les 4 setmanes que dura el Festival, a titellaires de primera línia i  tan dispars com en Puran Bhatt, premi Nacional de les Arts a l’Índia; Luis Boy Zornoza, qui fou director durant 18 anys del Norwich Puppet Theatre i director escènic d’altres companyies de titelles europees; Inés Pasic i Hugo Suárez, exemple d’innovació en l’àmbit dels titelles al capdavant de la seva companyia Hugo e Inés i, finalment, Xavi Sánchez i Analia Serenelli, formats a França i creadors de la jove companyia catalana Rauxa.