Festival El Més Petit de Tots 2018

El Més Petit de Tots torna ple de força amb una programació que recull les creacions artístiques de major qualitat que s’estan oferint actualment dins l’escena internacional per als infants de 0 a 5 anys i les seves famílies. En aquesta edició us volem proposar un nou repte, us convidem a anar junts una mica més enllà de les fronteres conegudes, animant-vos a continuar amb aquesta aventura que va començar ara fa 14 anys.

De la mà d’artistes pioners en les arts escèniques per als més petits, que ens presentaran les seves últimes i més arriscades creacions, experimentarem amb els sentits, l’espai, el temps i els límits de l’escena, amb propostes cada cop més singulars que s’ajusten a les necessitats d’aquest públic tan delicat al qual ens adrecem.

El Festival segueix creixent també en el territori i incorpora nous espais on poder oferir activitats de proximitat que tindran lloc a biblioteques, fàbriques de creació, sales d’exposicions o fins i tot al carrer de les 11 ciutats participants: tallers en família, conferències, propostes de formació per a educadors, pares, mestres i joves artistes. El Festival vol ser accessible i transversal no només en el territori sinó en tots els sectors de la nostra societat, perquè estem convençuts que l’art ens alimenta i ens fa créixer.

Us convidem a conèixer més de prop els beneficis que l’art pot oferir als nostres infants.

www.elmespetitdetots.cat

#ElMésPetitDeTots