TEATRE_BARCELONA-festiu_fringe

Festiu Fringe Barcelona 2014

El Festiu Fringe Barcelona 2014 és un festival d’arts escèniques, plàstiques i audiovisuals que pretén concentrar i donar visibilitat a artistes, companyies i projectes unitaris, que pel seu caràcter innovador, excepcional o poc convencional, no tenen cabuda encara en els circuits comercials.

El concepte fringe s’ha convertit en l’identificador d’alguns dels festivals més importants arreu del món singulars per la seva programació fora de les línies més convencionals, buscant sempre aquelles propostes que estan al límit, al marge, a la perifèria dels canals oficials. El primer i més conegut festival fringe és el d’Edimburg, nascut al 1948. Actualment existeixen festivals fringe a ciutats com New York, Chicago, Toronto, Londres, Dublín, Madrid, Praga o Singapur entre d’altres.

El festival està organitzat per l’Associació ATTO, sota l’impuls de l’Ajuntament de Barcelona-Districte de Gràcia, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Institut de Cultura de Barcelona, i de la Regidoria de Comerç i Consum i lnstitut de Mercats de Barcelona, la col·laboració de l’IED Barcelona Institut Europeu de Disseny i amb el patrocini d’Estrella Damm.