Tot el que necessites per anar al teatre

Finalitzada: Tiquets Regal i Abonaments pels espectacles de La Badabadoc

Finalitzada: Tiquets Regal i Abonaments pels espectacles de La Badabadoc

La petita sala de Gràcia La Badabadoc no deixa de sorprendre’ns per la qualitat de les seves peces programades. I ara, ens sorprèn també amb la seva proposta de tiquets regal i abonaments; que porten el nom de grans personatges femenins de novel·les i textos teatrals: Nora Helmer (la protagonista de Casa de nines, Henrik Ibsen), Blanche Dubois (Un tranvia anomenat desig, Tenessee Williams), Clarissa Dolloway (Mrs Dolloway, Virginia Wolf ) i Anna Fierling (La Mare coratge i els seus fills, Bertolt Brecht).

Teatre Barcelona t’ofereix la possibilitat de comprar els següents TIQUETS REGAL I ABONAMENTS:

1.- Tiquet Regal NORA HELMER. Vàlid per una entrada per a qualsevol espectacle de la temporada 2018. Preu: 12,8€ (suposa un 20% de descompte respecte el preu de taquilla 16€).
2.- Tiquet Regal BLANCHE DUBOIS. Vàlid per dues entrades per al mateix espectacle dins la temporada 2018. Preu: 25,60€ (suposa un 20% de descompte respecte el preu de taquilla 16€).
3.- Abonament CLARISSA DOLLOWAY. Nominal. Vàlid per 3 entrades per a qualsevol dels espectacles de la temporada 2018. Preu: 36€ (suposa un 25% de descompte respecte el preu de taquilla 16€).
4.- Abonament ANNA FIERLING. Nominal. Vàlid per 5 entrades per a qualsevol dels espectacles de la temporada 2018. Preu: 52 (suposa un 35% de descompte respecte el preu de taquilla 16€)

Per a comprar qualsevol de les opcions anteriors, cal fer click AQUÍ. Un cop realitzada la compra del Tiquet Regal o abonament, la sala et facilitarà un codi personal per tal que l’introdueixis en l’espectacle corresponent alhora d’adquirir les entrades.

 

 

Uneix-te gratis a Teatre Barcelona
Creant el teu usuari gaudiràs de sortejos i promocions, podràs valorar espectacles i deixar els teus comentaris, accedir al Calendari TB amb tota la programació i rebre el nostre newsletter setmanal amb tota l'activitat teatral de la ciutat de Barcelona.

Información básica sobre protección de datos: Responsable: Escenes i Publics, SL. Finalidad: desarrollar su actividad comercial, cumplir las contrataciones realizadas por los usuarios y remitir comunicaciones comerciales personalizadas en base a un perfilado a los usuarios (en caso que nos autoricen a ello). Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: Escenes i Publics, SL y proveedores legitimados externos. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos como se explica en la información adicional. También se puede instar reclamación ante la agpd.es.