Finalitzada: Entrades Regal de la Sala Fènix

Finalitzada: Entrades Regal de la Sala Fènix

Aquest any, Regala Teatre de Proximitat! Emocions a flor de pell d’històries singulars pensades per viure-les de ben a prop. Descobreix “On el teatre batega”. 

La SALA FÈNIX l’alternativa de l’alternativa, està situada al carrer Riereta, a prop de la Rambla del Raval, i proposa una rica programació teatral, tant per a adults com per a famílies, basada principalment en el teatre de màscares, el cabaret, les titelles i la commedia dell’arte.

Teatre Barcelona t’ofereix la possibilitat de comprar entrades regal bescanviables per qualsevol dels espectacles de la programació d’adults i familiar.

Un cupó de 2 entrades per a qualsevol espectacle de la programació per a adults de la Sala Fènix, sense límit de data a 30 €.

I si vols regalar teatre per a famílies també tens el cupó de 2 entrades familiars a 16€.

Per adquirir les només has de clicar el botó COMPRAR del menú de la dreta.

Com has de fer el bescanvi? Imprescindible trucar amb 24 hores d’antel·lació mínim al 934413467 o escriure un e-mail a reserves@salafenix.com especificant la data i el nom de l’espectacle. Pots consultar tota la informació de la temporada 2021-2022 de La Sala Fènix a través d’aquest enllaç.

Enllaç copiat!