Una reinvenció del solters vs casats

Andreu Casanova: Tinder Sorpresa

A partir de 17,00€
Comprar Entrades
Andreu Casanova: Tinder Sorpresa → Teatre Condal
29/11/2017

Andreu Casanova continua el seu camí pels escenaris amb l’arribada del seu nou monòleg Tinder Sorpresa. En aquest show, Andreu plantejarà els canvis més notables a la manera de lligar des dels últims anys fins ara, condicionats de manera important per l’aparició d’apps per a lligar.

Amb un gran talent per animar al públic i treure’l d’una timidesa inicial, Andreu Casanova fa ús de la improvisació per dividir el seu públic en els dos típics grans grups: solters i emparellats. Mitjançant la recreació de la seva cita ideal, dels problemes que suposa haver de buscar parella amb una app mòbil, l’ús d’anècdotes i notícies, etc., Andreu Casanova aconsegueix posar el públic dins d’una espiral de riures sobtats i no deixar a ningú indiferent.

Andreu Casanova, sense pèls a la llengua i emprant una gesticulació que incita a uns riures que s’encomanen (coses ja vistes en l’Andreu amb les seves dues parts de Cincuenta sombras de Andreu), aconsegueix plantejar tots els problemes de les relacions de parella, de les cites, d’estar solter… Tothom té representació en aquest show. Finalment, s’ha de destacar que un dels seus punts forts (la improvisació davant un públic al qual es posa a la butxaca ràpidament) és, a la vegada, la causa del seu punt feble: alguns moments del seu guió acaben per ser menys graciosos que allò que, aparentment, no forma part del mateix.

El show és recomanable per a un públic molt heterogeni (parelles, casats, solters, joves, adults…) que se sentirà part de l’espectacle degut a la gran participació que tindrà en el mateix. Els riures són per, per a i amb el públic.

← Tornar a Andreu Casanova: Tinder Sorpresa