Una obra feta a mida.

Crónica de un miércoles cualquiera

Crónica de un miércoles cualquiera
31/07/2015

Es tracta d’una obra escrita i dirigida per Sergi Manel Alonso. Una història feta a mida. S’ha creat tenint en compte les diferents personalitats de cada un dels seus alumnes, i de les seves aportacions, exercicis i improvisacions. El resultat final ha estat genial !!!

Festa, drogues i alcohol. Uns personatges ben curiosos: una iaia “camello”, un gay, una lesbiana, una histèrica psicòtica, un boy, un jutja,…i una festa de comiat de soltera.

Una bona posada en escena, bones interpretacions  i un text extraordinari, ha fet que el públic gaudíssim d’una nit de teatre molt i molt divertida. Llàstima que des d’on estava asseguda, no podia veure totes les escenes a la perfecció.

Els actors s’ho han passat d’allò més be i ens ho han transmès al públic. En un començament no les tenia totes, però us asseguro que a mida que avança l’obra, el resultat ha estat boníssim!!! .He rigut com feia dies que no ho feia. Genials les cares dels actors, les frases, les situacions. Felicitats per una feina tan ben feta i demostrar que el teatre amateur també ho pot fer bé. Katarina Bastamow, Maite Blanca, Sergio Martín, Miriam Poblador, Tilly Richard Ambar Zambrano, Ricardo Moure, Elna Urp i Santi Margarit, felicitats !!!

Original, esbojarrada, surrealista i molt divertida. Espero que es pugui tornar a programar ben aviat. Avui és la última representació i les entrades estan exhaurides !!!

Valoració: *** 1/2

← Tornar a Crónica de un miércoles cualquiera

Enllaç copiat!