Tot el que necessites per anar al teatre

L’Escenari Brossa recupera el cabaret ‘Laberint Striptease’ de Roberto G. Alonso

28 octubre 2020
n

L’Escenari Brossa recupera a partit del 4 de novembre Laberint Striptease de Roberto G. Alonso, un cabaret inspirat en l’obra Strip-tease i teatre irregular i poemes visuals de Joan Brossa.

L’espectacle, que compta amb la col·laboració de la seva companyia i 13 Cabaret, pretén redescobrir Brossa, mantenint-ne l’humor i la crítica de les peces escollides i transportant-les a l’actualitat, tot fent-ne una reinterpretació. Buscant un Brossa lúdic, crític i visual i qüestionant què passaria si Brossa fos viu en l’actualitat.


Acompanyats de música en directe i de la mà de Jordi Cornudella, l’espectacle et convida a  entrar dins del món del Cabaret tot fent que el món s’aturi i fent gaudir a l’espectador de la música, la dansa i els stripteases. 

Quan se’m van proposar crear aquest espectacle, em va envair una gran emoció i alhora una forta sensació de vertigen. Emoció per l’oportunitat d’abordar una figura amb la personalitat i l’obra d’un artista tan prolífic com Joan Brossa i vertigen per les mateixes raons“, ha explicat Roberto G. Alonso, i afegeix: “Com a creador no podia perdre l’ocasió d’enfrontar-me a un repte majúscul com aquest. Com enfrontar-me a ell? Com reinterpretar les seves paraules? Com descontextualitzar-lo del seu temps per apropar-lo al nostre? Com no perdre el seu compromís polític? Com no trair el seu esperit crític? Com conservar el seu humor corrosiu? Per fortuna la resposta a totes aquestes preguntes eren al propi Brossa“.

Més informació i entrades:

Uneix-te gratis a Teatre Barcelona
Creant el teu usuari gaudiràs de sortejos i promocions, podràs valorar espectacles i deixar els teus comentaris, accedir al Calendari TB amb tota la programació i rebre el nostre newsletter setmanal amb tota l'activitat teatral de la ciutat de Barcelona.

Información básica sobre protección de datos: Responsable: Escenes i Publics, SL. Finalidad: desarrollar su actividad comercial, cumplir las contrataciones realizadas por los usuarios y remitir comunicaciones comerciales personalizadas en base a un perfilado a los usuarios (en caso que nos autoricen a ello). Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: Escenes i Publics, SL y proveedores legitimados externos. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos como se explica en la información adicional. También se puede instar reclamación ante la agpd.es.

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari