‘Els gossos’, una tragicomèdia sobre la vida a La Villarroel

Rubén Garcia

Fins a l’1 de novembre Els gossos del director i autor argentí Nelson Valente recalarà a La Villarroel.

El text explica la història de la Laura que just abans de celebrar els 40 anys rep pel carrer un missatge d’un desconegut pel carrer un missatge que li canviarà la perspectiva de la vida. El que comença sent una celebració familiar acabarà en una catarsi de retrets i frustracions que a totes i tots ens han passat per la ment en algun moment: “És una obra que parla sobre família, però també sobre la identitat, un tema molt actual“, comenta l’autor i director.

L’espectacle de Nelson Valente proposa una mirada a consciència sobre la vida i sobre la insatisfacció que genera no complir amb les aspiracions. Mercè Aránega, Albert Pérez, Sandra Monclús i Joan Negrié donaran vida als personatges d’aquesta comèdia: “Els Gossos és una comèdia on el públic riu, després riu menys… i finalment es pregunta: ¿De què m’estic rient?”, clonclou Nelson Valente.

Els Gossos, que s’havia d’estrenar a la passada edició del festival Grec, serà la tercera peça que Nelson Valente presenta a Barcelona, ho va fer al 2009 amb El loco y la camisa i al 2008 amb El declive

Més informació i entrades:

Escrit per
Rubén Garcia TWITTER

Periodista i gestor cultural.
Responsable de continguts editorials de TeatreBarcelona.com
Ha treballat a mitjans com Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!