Selecció d'espectacles

Els millors espectacles musicals de la cartellera a Barcelona

TeatreBarcelona t'escull les millors propostes de teatre musical amb funcions a Barcelona

Ruben Garcia

Assistir a un musical és tota una experiència! Un ritual que has de fer almenys un cop a la vida: unes cançons que s’enganxen, uns personatges inoblidables, un vestuaris i caracteritzacions molt suggerents però sobre molt de talent!

TeatreBarcelona t’ofereix una selecció molt variada que podràs veure aquest mes a la cartellera de Barcelona. Atreveix-te a viure l’experiència!

Índex:

  1. Billy Elliot. El Musical – Teatre Victòria
  2. Forever Young – Teatre Poliorama
  3. La filla del mar – Teatre Condal
  4. Divinas: Moonlight Serenade – BARTS
  5. Como una canción de los 80 – Eixample Teatre
  6. Apologia i escarni de l’estupidesa humana – Sala Versus Glòries
  7. Impro Music Show – Teatreneu
  8. Roger Pera: Èxit, el musical de la meva vida – Teatre de Raval

Els millors espectacles musicals de la cartellera a Barcelona

Billy Elliot.El Musical – Teatre Victòria

Billy Elliot. El Musical inclou l’exquisida banda sonora composta per Elton John, amb increïbles coreografies, una posada en escena espectacular i una història emocionant en una experiència teatral única que ha conquerit els cors de milions d’espectadors a tot el món. Una història de superació i amor per la dansa!

Forever Young – Teatre Poliorama

Sota la producció i direcció d’El Tricicle, torna a la cartellera el musical d’èxit Forever Young. Una comèdia musical on set actors joves s’interpreten a ells mateixos, o a allò que seran dintre de 40 anys, quan estiguin vivint en una residència per a artistes retirats que no es resignen a ser senzillament vells.

La filla del mar – Teatre Condal

La filla del mar és una proposta de teatre musical que apropa un dels grans clàssics del teatre català per parlar-nos d’identitat i diversitat.

Divinas: Moonlight Serenade – BARTS

Amb Moonlight Serenade Divinas celebra 15 anys de carrera amb els millors èxits de la seva trajectòria. Un concert íntim a cau d’orella: Música en directe, coreografies, gags, humor i seducció en un cabaret únic i reivindicatiu. Un viatge emocionant a la música del segle passat; alhora nostàlgic, alhora divertit; amb direcció escènica de Martí Torras.

Como una canción de los 80 – Eixample Teatre

Como una canción de los 80 és una comèdia musical, amb banda de rock en directe, que segueix la història de 4 amics des de l’institut fins als nostres dies. Amb els temes més importants nacionals i internacionals dels 80′, 90′ i actuals, com a banda sonora de l’espectacle. Més de 50 cançons que han marcat a moltes generacions en rigorós directe. Una comèdia divertida i entranyable amb grans dosis d’humor i ritme.

Como una canción de los 80
A partir de18,00€
Des de: 22 d'agost de 2020
Fins: 30 de juliol de 2022
Eixample Teatre. Única

Apologia i escarni de l’estupidesa humana – Sala Versus Glòries

Una comèdia musical surrealista de la mà del compositor multipremiat Marc Timón. Una peça que ens parla en clau de comèdia, sobre la moral, l’amor i l’estupidesa humana; contraposant el surrealisme més delirant amb les situacions més banals de la vida quotidiana.

Impro Music Show – Teatreneu

Impro Music Show és l’espectacle més sonor de Planeta Impro. A partir dels suggeriments del públic, els improvisadors porten la veu cantant component escenes plenes de ritmes, coreografies i lletres hilarants. Una atrevida posada en escena amb música en directe, acompanyats d’un pianista professional que improvisa les melodies més enganxoses per a cada ocasió.

Roger Pera: Èxit, el musical de la meva vida – Teatre de Raval

Èxit, el musical de la meva vida, de Roger Pera, basat en el seu llibre autobiogràfic, és un joc de miralls entre realitat i ficció, on ens parla de l’amor per la vida, de l’amor per la família, de la fragilitat humana i de la importància de tenir sentit de l’humor.

Consulta tota la cartellera de musicals aquí.

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari