Carles Sans puja a l’escenari del Teatre Borràs sense Tricicle

Redacció

Per fi sol! és com s’anomena el primer espectacle de Carles Sans sense Tricicle. El còmic farà temporada al Teatre Borràs. Sans es llença en solitàri en un espectacle on explica algunes de les anècdotes més divertides i boges que ha viscut durant els seus 40 anys de trajectòria al costat dels seus companys de viatge: Paco Mir i Joan Gràcia. “Després de tants anys, rebento a parlar“, explica l’actor.

Sota la direcció de José Corbacho, Sans desgrana alguns secrets i anècdotes inèdites d’una de les companyies més estimades de l’escena catalana, i ho fa amb el permís dels seus companys: “Des de l’escenari deixo molt clar que trobo a faltar els col·legues, que sense ells no estaria fent aquest monòleg i que me’ls estimo moltíssim“.

Després de 40 anys treballant, i tan bé com ha anat, tenia l’opció de quedar-me a casa mirant la pluja colpejar a la finestra, però he preferit fer alguna cosa diferent”, explica l’actor deixant clar “Tricicle és irrepetible i inimitable“.

Més informació, imatges i entrades a:

Articles relacionats

Joan Pera: “Necessito ser jo mateix a l’escenari'”

Joan Pera, nascut a Mataró el setembre del 1948, és un dels actors més estimats dels escenaris catalans. Don Joan, La extraña pareja, La jaula de la locas, No et vesteixis per sopar, Matar al presidente, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!