AVANÇAMENT DE TEMPORADA

10 espectacles que veuràs la propera temporada a Barcelona

Ruben Garcia

Molts teatres de la ciutat ja han començat a mostrar el que seran les seves apostes pel proper curs teatral.

Tan si ets dels que gaudeix de l’estiu però ja tens posada la mirada en la nova temporada com si ets dels qui no suportes la temporada estival, t’avancem 10 espectacles que podràs veure a partir del setembre a la cartellera barcelonina.

Antonio Díaz, El Mago Pop, fa la darrera parada a Barcelona abans de la gira internacional amb l’espectacle que es podrà veure a Broadway. L’adaptació Broadway Edition torna a Barcelona amb trucs renovats després de triomfar a Madrid. Si t’agraden els espectacles de gran format aquesta és proposta ideal per a tu!

2- La Trena amb direcció de Clara Segura

Cristina Genebat, Marta Marco i Carlota Olcina juntament amb Clara Segura, qui n’assumeix també la direcció, protagonitzen aquest espectacle que explica la història de tres dones que, tot i haver nascut en continents diferents, comparteixen un gran anhel: la llibertat. Totes elles lluiten contra allò que s’espera d’elles, afronten les adversitats amb tenacitat i es determinen a aconseguir el que és essencial per elles.

3- Ghost, el musicalamb David Bustamante

Basat en l’oscaritzat drama romàntic dels 90 que van protagonitzar al cinemar Patrick Swayze, Demi Moore i Whoopi Goldberg, la mítica història de Sam arriba a Barcelona en format musical i amb David Bustamante, alternant-se amb Ricky Merino, en el paper protagonista. El Tívoli albergarà més tard també una altra adaptació musical cinematogràfica: Grease, en una versió especial per celebrar els 50 anys d’aquest mític musical.

4- Golfus de Roma amb Jordi Bosch dirigit per Daniel Anglès

Jordi Bosch es posa sota direcció de Daniel Anglès en aquesta gran comèdia musical amb música de Stephen Sondheim i reconeguda amb 6 Premis Tony, un d’ells com a Millor Musical. És la proposta ideal pels amants dels musical i les comèdies esbojarrades esbojarrades.

5- Pares Normals, amb música d’Els Amics de les Arts

Una comèdia musical creada per la fomació musical Els Amics de les Arts i el dramaturg Marc ArtigauAquest espectacle, protagonitzat per noms com Enric CambrayJúlia BonjochBernat Cot i parla de la paternitat i maternitat, la mort i l’amor, des de l’humor i la sensibilitat.

6- Don Pasquale, que obre temporada al Liceu

Estrenada al 1843, aquesta òpera de Donizetti presenta una història còmica d’un engany sobre un altre engany. Un entranyable títol que ha aixecat més somriures en públics de moltes generacions, i que proposa una perfecta simbiosi entre música i text en una posada escena que se situa a l’actualitat.

7- Pretty Woman amb música de Bryan Addams

Un altre títol que farà les delicies del públic més nostàlgic. Fidel a la mítica pel·lícula amb la qual Julia Roberts va guanyar el Globus d’Or a la Millor Actriu, Pretty Woman – El Musical reprodueix la mítca història amb una banda sonora apassionant composta per la llegenda del rock Bryan Adams i on no faltarà l’inoblidable èxit mundial Oh, Pretty Woman de Roy Orbison.

8- Silencio amb Blanca Portillo

Blanca Portillo, guanyadora del Premi Goya a la millor actriu principal en la passada edició, protagonitza Silencio de Juan Mayorga, un dels grans del món del teatre que escriu i dirigeix aquest monòleg basat en el seu discurs d’ingrés en la Real Academia Española al maig de 2019.

9- Fàtima de Jordi Prat i Coll

Després de passar pel Grec amb èxit, Jordi Prat i Coll recupera aquesta obra sobre els paisatges terribles als quals pot conduir una passa fora del camí, els miracles, la vanitat, la innocència o la solitud. A escena un repartiment en estat de gràcia format per nom com Mercè Aránega, Queralt Casasayas o Sergi Torrecilla, entre altres.

10 – Tocar mare amb Lluïsa Castells i Georgina Latre

Escrita per Marta Barceló, i sota la direcció de Jordi Casanovas, aquest espectacle proposa una història de pactes per escrit, de canelons de peix, de bicicletes infantils amb manillars blaus, d’àlbums familiars per omplir i d’abraçades pendents de fer. Una comèdia tan dolça com emocionant que us farà preguntar quina és la naturalesa de l’amor incondicional.

Articles relacionats

Un Grec per gaudir i anar amb tota la teva família

El Grec Festival de Barcelona ha dissenyat una programació per tal que mares, pares i les seves famílies també puguin gaudir de diferents propostes culturals. Us presentem una selecció d’espectacles […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari