Tot el que necessites per anar al teatre

Cirque du Soleil: Toruk: Viatge a Pandora!

Cirque du Soleil: Toruk
31/01/2019

La premissa promet i genera expectatives. TORUK és un muntatge de gran format: amb projeccions increïbles, una escenografia, vestuari i posada en escena espectaculars i una banda sonora que acompanya l’espectacle en tot moment. L’ambientació és excel·lent i està a l’altura per a la immersió dins de l’univers de Pandora.

Però tota l’espectacularitat té un preu, i aquesta impressionant decoració del muntatge ha acabat ofegant els números de circ, més que un espectacle del Cirque du Soleil sembla un macro-show de Disneyland. Els números circenses ens han decebut (tenint en compte el nivell al qual Cirque du Soleil ens té acostumats) i la impressionant posada en escena roba el protagonisme a les acrobàcies. Deixant a banda el que és el circ, li donen molta importància a desenvolupar la història entorn la que gira l’espectacle, amb l’ajuda d’uns actors que interpreten els 2 personatges principals a través d’una veu en off que es nota impostada.

Però és innegable que ens ho vam passar molt bé i ens vam transportar a aquest fabulós món, en un muntatge preciós i màgic.

Més que un espectacle de circ memorable, és una experiència d’assistència obligatòria per als fanàtics d’Avatar, on podran veure una recreació de gran format única.

 

← Tornar a Cirque du Soleil: Toruk