Broadway goes to Barcelona

Broadway a Cappella

Broadway a Cappella
19/12/2018

Dimarts al vespre, assistim a la nova proposta del projecte Onyric i el nou recital de cançons del teatre musical aquest cop interpretat a tretze veus .  Tal com diuen és una proposta per sacsejar els nostres sentits i a més cridar l’atenció als joves per assistir al teatre.

Broadway a cappella és l’unió de música a cappella i teatre musical, que hem vist al Teatre Condal dins de la programació del projecte Onyric.

En aquest cas ens trobem amb una proposta que uneix els musicals més coneguts amb un estil de música totalment diferent. En presenten les cançons dels diferents musicals amb una nova visió i molt recomanable pel públic jove.

Fem un salt per diferents musicals, de Grease a Dear Evan Hansen,  de The sound of Musica Wicked, Els Miserables, El fantasma de l’Òpera,… Tenim uns 75 minuts per jugar a veure els diferents musicals que tenim a escena.

Han dut a terme una bona selecció dels musicals a representar, ja que són prou coneguts pel públic i amb petits canvis que han realitzat hi ha moments que et resulten totalment diferents. Les veus, gran protagonista d’aquest espectacle, són fantàstiques tot i que a vegades queden eclipsades per aquest beatboxingque no para en tot moment i que a vegades queda amagant les veus. Al meu parer, s’han excedit en la utilització d’aquest recurs.

Tothom va sortir engrescat de veure’ls (gairebé tothom) i podeu veure la meva opinió al següent enllaç.

← Tornar a Broadway a Cappella

Enllaç copiat!