Tot el que necessites per anar al teatre

Akelarre: I want to live in the pussy now!

Akelarre
25/03/2019

The Feliuettes ens conviden al seu tragicòmic cabaret reivindicatiu on se’ns presenten les bases del feminisme contemporani. És el moment d’anar a veure Akelarre perquè és el moment de canviar.

Akelarre és un cop de realitat entre riure i riure, i la necessitat de reformar ja una societat patriarcal. El Maldà ens posa un mirall a la cara amb els elements que alimenten el masclisme i tracta temes com: la menstruació, el paper dels homes dins del feminisme, la indústria de la pornografia, el sexisme a les pel·lícules infantils, les violacions… i ho fan sense tabús ni farses, mostrant-nos el que passa al nostre voltant i sobre els valors en els quals ens hem acomodat.

Míriam Escurriola dirigeix aquesta reunió de bruixes que tenen molt a dir, per a una reunió d’espectadors que tenen molt(íssim) a escoltar. La Laia Alsina, la Maria Cirici i la Laura Pau són la veu d’aquest espectacle que tant de bo no existís, tant de bo tot el que es parla estigués ja integrat en els valors de la nostra societat. Elles ens enlluernen amb la seva desimboltura i la seva vessant més còmica sobre un conflicte que ens toca de ple. La dramatúrgia de l’espectacle la porten noms tan coneguts com Clàudia Cedó o Cristina Clemente, i de la part musical se n’encarreguen músics com Clara Peya i Arnau Tordera (entre d’altres).

El Maldà recupera l’esperit més genuí del cabaret per qüestionar-nos les nostres actituds quotidianes. La posada en escena s’ajusta a la combinació de disciplines artístiques i en la seva senzillesa es troba la riquesa.

Un innovador i satisfactori espectacle multidisciplinari que se’ns presenta aparentment com un divertiment però és un agredolç retrat dels nostres errors, que crec que ningú es pot perdre davant la necessitat d’obrir els ulls per canviar totes juntes.

 

                 “El masclisme és la por dels homes a les dones sense por. “

                                Eduardo Galeano

← Tornar a Akelarre