Tot el que necessites per anar al teatre

Finalitzada: Tiquet regal del Teatre Nacional de Catalunya

Finalitzada: Tiquet regal del Teatre Nacional de Catalunya

Aquest Nadal…REGALA TEATRE!
El Teatre Nacional de Catalunya disposa de xecs regals bescanviables per teatre, llibres o un sopar

Amb una programació variada (que pots consultar aquí), escollir el Nacional és una aposta segura. Es poden triar diverses modalitats de xecs des de 20 € i són bescanviables per espectacles, llibres o un sopar al TNC.

MODALITATS

Xecs regal: per valor de 20 €, 30 € i 50 € bescanviables per qualsevol producte o servei del TNC: espectacles, abonaments, llibres o un menú.
Xec Teatre+Llibre: per valor de 40 € bescanviable per una entrada de qualsevol espectacle i per un llibre publicat pel Teatre Nacional de Catalunya en col·laboració amb Arola Editors.
Xec Sopar: per valor de 20 € bescanviable per un menú a la cafeteria restaurant del TNC.
Xec Teatre-Sopar: per valor de 48 € bescanviable per una entrada de qualsevol espectacle i un menú a la cafeteria restaurant del TNC.

Pots trobar els xecs en el següent ENLLAÇOS.

Totes les modalitats de Xecs regal caduquen el 31 de desembre de 2017.
En adquirir el xec rebràs la informació corresponent al bescanvi del mateix. Pots bescanviar-los a les taquilles, la web, app i al servei d’atenció telefònica del teatre.
Si el cost del producte adquirit és inferior a l’import del Xec regal, la diferència quedarà acumulada al compte del client i es podrà gastar fins al 31 de desembre de 2017.

Uneix-te gratis a Teatre Barcelona
Creant el teu usuari gaudiràs de sortejos i promocions, podràs valorar espectacles i deixar els teus comentaris, accedir al Calendari TB amb tota la programació i rebre el nostre newsletter setmanal amb tota l'activitat teatral de la ciutat de Barcelona.

Información básica sobre protección de datos: Responsable: Escenes i Publics, SL. Finalidad: desarrollar su actividad comercial, cumplir las contrataciones realizadas por los usuarios y remitir comunicaciones comerciales personalizadas en base a un perfilado a los usuarios (en caso que nos autoricen a ello). Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: Escenes i Publics, SL y proveedores legitimados externos. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos como se explica en la información adicional. También se puede instar reclamación ante la agpd.es.