Tot el que necessites per anar al teatre

Finalitzada: Xec regal del Gran Teatre del Liceu

Finalitzada: Xec regal del Gran Teatre del Liceu

Aquest Nadal…REGALATEATRE!
Xec regal pels espectacles del Liceu

Amb el Xec regal, el Liceu ofereix una opció de regal bescanviable per localitats d’òpera, dansa, concerts recitals i espectacles familiars d’El Petit Liceu.

Avantatges

  • Una oferta molt àmplia: possibilitat de bescanviar el xec regal per localitats de qualsevol espectacle de la temporada del Gran Teatre del Liceu.
  • A l’abast de tothom: possibilitat d’adquirir el xec regal a partir de 20 € *.
  • Fàcil d’adquirir: a través del web * del Liceu o taquilles.
  • Fàcil de bescanviar: a través de la web del Liceu i taquilles. L’usuari s’haurà d’identificar amb el codi que apareix al xec regal.

* Al web només hi ha disponibles pels imports de 60, 100, 150 i 200€

Bescanvi del xec regal per localitats

El xec regal es podrà bescanviar per localitats a les taquilles o a través de la web del Liceu. La persona que el bescanviï s’haurà d’identificar amb el codi digital del xec regal.

Condicions

  • La validesa del xec regal és d’un any des de la data d’emissió.
  • El xec regal es podrà bescanviar per qualsevol espectacle programat pel Gran Teatre del Liceu amb localitats disponibles.
  • No s’admeten canvis ni devolucions totals o parcials de l’import del xec regal.
  • El Liceu no es fa responsable del mal ús del xec regal. En cas de duplicats i/o falsificacions, el Liceu bescanviarà el xec a la primera persona que el lliuri.
  • Un cop emeses les localitats bescanviades, no s’admetran canvis ni reemborsaments.
  • En cas de pèrdua del xec regal, no es faran duplicats.

 

Uneix-te gratis a Teatre Barcelona
Creant el teu usuari gaudiràs de sortejos i promocions, podràs valorar espectacles i deixar els teus comentaris, accedir al Calendari TB amb tota la programació i rebre el nostre newsletter setmanal amb tota l'activitat teatral de la ciutat de Barcelona.

Información básica sobre protección de datos: Responsable: Escenes i Publics, SL. Finalidad: desarrollar su actividad comercial, cumplir las contrataciones realizadas por los usuarios y remitir comunicaciones comerciales personalizadas en base a un perfilado a los usuarios (en caso que nos autoricen a ello). Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: Escenes i Publics, SL y proveedores legitimados externos. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos como se explica en la información adicional. También se puede instar reclamación ante la agpd.es.