Tot el que necessites per anar al teatre

‘Olvídemonos de ser turistas’ de Josep Maria Miró a la Sala Beckett a partir de 12€

Promocions

La Sala Beckett estrena Olvidémonos de ser turistas el darrer espectacle de Josep Maria Miró, un dels dramaturgs catalans contemporanis més estrenats arreu del món. Una parella que està de vacances al Brasil, veurà com el seu idíl·lic viatge es veu truncat per la trobada amb un jove viatger solitari. A partir d’aquí, es desentararran episodis del passat.

Teatre Barcelona t’ofereix de forma exclusiva entrades a 12€ per la funció del 26 de gener. A més, també t’ofereix entrades a 14€ per les funcions del 24, 27 i 28 de gener. El preu de l’entrada sense descompte és de 20€, el que significa un estalvi entre el 30% i el 40%.

Per gaudir d’aquesta promoció, només cal que cliquis al botó de COMPRAR ENTRADES que trobes a continuació i seguir amb el procés de compra.

Uneix-te gratis a Teatre Barcelona

Creant el teu usuari gaudiràs de sortejos i promocions, podràs valorar espectacles i deixar els teus comentaris, accedir al CalendariTB amb tota la programació i rebre el nostre newsletter setmanal amb tota l’activitat teatral de la ciutat de Barcelona.

Comentaris

Sigues el primer en deixar el teu comentari.

Deixa el teu comentari

Has d'estar registrat per poder comentar. Pots registrar-te aquí, o pots entrar a continuació: