Finalitzada: Álvaro Carmona torna amb "YoSoy". Sortegem 10 entrades dobles!

L’humor d’Álvaro Carmona ha triomfat al Teatreneu, i ara torna al Teatre Poliorama. T’expliquem com veu el món aquest peculiar còmic, i sortegem 10 entrades dobles!

alvaro-carmona-yosoy

Álvaro Carmona és un guionista, il·lustrador i músic de 33 anys. Nascut a Utrera (Sevilla), va marxar jove a Madrid on es va introduir al món de la comèdia actuant per clubs i sales. Ja fa uns anys que viu a Barcelona on ha treballat com a col·laborador i guionista de Buenafuente. De fet, ell és un dels pares de l’exitos Me Lo Tiro, de la fictícia boys-band Berto & The Border Boys. Prefereix que li diguin còmic a humorista, i prefereix els teatres als bars i clubs: “en los teatros no hay gente borracha, los espectáculos siempre salen mejor”.

Els grans filòsofs han fet profundes reflexions amb la intenció de definir “el jo”.Ara, Álvaro Carmona també pretén descobrir qui és ell realment. Per tal d’esbrinar-ho posarà a la seva disposició les seves peculiars observacions, il·lustracions, cançons i projeccions, que l’han convertit en un dels còmics més genuïns i atractius del panorama nacional.

UN ESTIL ÚNIC

Álvaro escriu, dirigeix i interpreta els seus espectacles. “Normalmente no trabajo con más gente: no me gusta discutir, y yo soy muy autodidacta y autónomo. Prefiero hacer cosas sencillas e ir a mi ritmo”. “Trabajo mucho cada día, produzco mucho material y luego lo selecciono. Los días antes del estreno aún estoy acabando de pulir los espectáculos”. Fa cinc anys aquest artista sevillà va apostar per una màxima que també és pròpia de Woody Allen: “Cada año quiero estrenar un espectáculo diferente”. De moment ho està complint: ja n’ha presentat quatre. L’últim, El menor espectáculo del mundo, va fer estada al Teatreneu la passada temporada. Álvaro Carmona s’inspira en tot allò que passa al seu voltant per escriure els sketchs: “Me gusta observar a la gente y a las cosas, y luego sacarlo de contexto”. També mira alguns referents de la comèdia americana, com Jimmy Carr, Conan O’Brien o Zach Galifianakis. Dels còmics espanyols, es queda amb un: Miguel Noguera. Confessa que el pitjor que li pot passar en un espectacle és sortir a actuar i veure poc públic a la sala, perquè els espectadors es tensen, volen riure i no ho fan per vergonya. Per contra, el millor que es pot trobar és un espectador amb un riure particular que contagii a tothom: “tienes la risa que tienes… Puedes ser una persona con muchos modales y elegancia, y reir como un cerdo”.

BARCELONA, CIUTAT DE COMÈDIA

Carmona creu que el gènere de la comèdia gaudeix d’una salut de ferro a la nostra ciutat: “cada fin de semana puedes ver un espectáculo de comedia diferente y muy bueno”. Si a Madrid el gènere que més embranzida ha agafat en els darrers anys són els musicals, a Barcelona s’hi ha fixat un bon circuit de l’humor. Els espectacles d’improvització en són l’estandard: “El mundo de las improvisaciones es un sello muy barcelonés. Hay un público muy fiel que llena el teatro cada semana y repite muchas veces”.

Si vols llegir les recomanacions dels nostres col·laboradors, que puntuen l’espectacle com MOLT RECOMANABLE, pots fer click aquí.

EL CONCURS: 10 entrades dobles

Disposem de 10 entrades dobles per a la funció que tindrà lloc el dissabte 17 de maig a les 23:00h al Teatre Poliorama de Barcelona. Si vols guanyar una d’aquestes entrades, només has de respondre la pregunta seguent:

  • QUIN CÒMIC ESPANYOL INSPIRA A ÁLVARO CARMONA?

(Trobaràs la resposta en aquest mateix article)

Pots participar fins el dijous 15 de maig a les 10:30h. Informarem dels guanyadors el mateix dijous en aquest espai i seran notificats personalment per mail.

Si no confies en la teva sort, pots consultar tota la informació i adquirir entrades aquí:

Guanyadors

Dolores Gimenez, Josep Maria Teixidó, Sandra Soro, Silvia Perez, Jordi Tarragó, Ingrid Fabián, Mª Antonia Perez Luengo, Gemma del Arco, Lluís Oliveras Frau, Marcel Príncep.

Uneix-te gratis a Teatre Barcelona
Creant el teu usuari gaudiràs de sortejos i promocions, podràs valorar espectacles i deixar els teus comentaris, accedir al Calendari TB amb tota la programació i rebre el nostre newsletter setmanal amb tota l'activitat teatral de la ciutat de Barcelona.
Subscriure'm
Uneix-te gratis a Teatre Barcelona
Creant el teu usuari gaudiràs de sortejos i promocions, podràs valorar espectacles i deixar els teus comentaris, accedir al Calendari TB amb tota la programació i rebre el nostre newsletter setmanal amb tota l'activitat teatral de la ciutat de Barcelona.
Subscriure'm
Enllaç copiat!