Tot el que necessites per anar al teatre

Abonaments per la programació de l’Escenari Joan Brossa

Abonaments per la programació de l’Escenari Joan Brossa

L’Escenari Joan Brossa (abans la Seca) proposa uns abonaments per a què puguis disfrutar al màxim de la programació d’aquesta temporada 2018-2019, i fer-ho amb els millors descomptes.

T’ofereixen dos tipus d’abonaments:

ABONAMENT 5 SALA BROSSA. Preu 50€

Inclou 5 entrades per als espectacles de la Sala JOAN BROSSA. És unipersonal i intransferible. Cal bescanviar-lo amb un mínim de 24h d’antelació. Bescanvi NO disponible a taquilla. Vàlid fins al 30 de juliol de 2019. Per adquirir aquest abonament pots fer click aquí

PACK 2X2. Preu 40€

Inclou 4 entrades: 2 per a la Sala PALAU i FABRE i 2 per a la Sala JOAN BROSSA. Es poden bescanviar fins a 2 entrades per espectacle. Pots compartir el teu abonament! Cal bescanviar-lo amb un mínim de 24h d’antelació. Bescanvi NO disponible a taquilla. Vàlid fins al 30 de juliol de 2019. Per adquirir aquest abonament pots fer click aquí

Com es realitza el bescanvi de les entrades? 

Un cop adquirit l’abonament o el pack, s’obtindrà un codi. Per tal de poder bescanviar per entrades, caldrà accedir a aquest lloc web https://www.4tickets.es/EscenariBrossa/public/janto, seleccionar l’espectacle i funció corresponent, i introduir el codi en l’apartat d’abonament o pack adquirit.

 

Durada de la promoció:
d : h : ' : ''
Uneix-te gratis a Teatre Barcelona
Creant el teu usuari gaudiràs de sortejos i promocions, podràs valorar espectacles i deixar els teus comentaris, accedir al Calendari TB amb tota la programació i rebre el nostre newsletter setmanal amb tota l'activitat teatral de la ciutat de Barcelona.

Información básica sobre protección de datos: Responsable: Escenes i Publics, SL. Finalidad: desarrollar su actividad comercial, cumplir las contrataciones realizadas por los usuarios y remitir comunicaciones comerciales personalizadas en base a un perfilado a los usuarios (en caso que nos autoricen a ello). Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: Escenes i Publics, SL y proveedores legitimados externos. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos como se explica en la información adicional. También se puede instar reclamación ante la agpd.es.