Tot el que necessites per anar al teatre

Zas!

Als seus 19 anys, i rere el nom artístic de Magic Pablo, Pablo Baran arriba al Teatreneu amb un objectiu: reinventar el món de la màgia.

SINOPSI

Alguna vegada has desitjat tancar els ulls i aparèixer a l’altra punta del món? I si et diguessin que això és possible amb un simple “ZAS!”?

La història de ZAS! gira al voltant d’un viatge amb diverses destinacions i amb un laboratori com a punt de partida. L’espectacle, que compta amb la participació de les ballarines Cristina i Judit, aposta per fusionar la màgia amb la dansa, donant lloc a un format mai vist. Una increïble escenografia en 3D, vestuaris ambientats en diferents països i sorprenents efectes visuals són els elements clau per transportar els espectadors a través d’un món de fantasia. Tot això acompanyat d’una infinitat de jocs, des de grans a petites il·lusions que despertaran la sorpresa de tots.

No apartis la mirada de l’escenari perquè mai saps el què pot passar… Vine a descobrir amb tota la família aquest fantàstic espectacle i només tu descobriràs què és ZAS! Que no t’ho expliquin.


Valoració espectadors

Sigues el primer en deixar la teva valoració