Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 20,00€

Comprar Entrades

Tadeo Jones, una aventura musical

Tadeo Jones, una aventura musical

El Teatre-Auditori de Sant Cugat et convida a viure una fantàstica aventura en família amb Tadeo Jones, una aventura musical.

Sinopsi

Tadeo Jones rep una misteriosa visita que li fa lliurament d’un enigmàtic missatge que afecta la seva estimada Sara Lavrof. En el missatge li indiquen que Sara ha desaparegut i que cal que acudeixi a Delos, una enigmàtica illa Grega, en la seva cerca.

Com no pot ser d’altra manera, Tadeo es posa mans a l’obra immediatament i comença una aventura en què els personatges recorren el fantàstic món de la mitologia grega a la recerca del tresor de Euterpe, la musa de la música, la de la bella veu i la que compta amb el do de dotar, al qual s’apoderi de la seva font daurada, de la més dolça, seductora, reconfortant, bella i vibrant veu de tota la humanitat.

Aquesta recerca durà a Tadeo i al seu inseparables companys de viatge, Jeff el gos, la seva estimada mòmia ja Belzoni, el lloro, a escenaris diferents on anirà trobant les claus necessàries que el portaran fins a la seva estimada Sara i ja ficats en feina, fins a la font daurada, mentre s’interpreten els temes més famosos de les pel·lícules.

Un final apoteòsic, com no podria ser d’una altra manera tractant-se d’Tadeo Jones, amb efectes lumínics i escènics que acabaran amb un bany de foc en un castell d’or, on el protagonista haurà de demostrar la seva vàlua i el seu veritable amor per Sara en travessar els perills que li faran aconseguir trobar la font que salvarà Sara de les urpes del Mal.

Properes actuacions Veure totes les funcions (Calendari)

Video

Fotos

Tadeo Jones, una aventura musicalTadeo Jones, una aventura musicalTadeo Jones, una aventura musicalTadeo Jones, una aventura musicalTadeo Jones, una aventura musical

Valoració espectadors

  • 12345

    Tania Ortega Ortega

    Una obra única y muy divertida. Momia es mi ídolo.

    23/09/2018