Tot el que necessites per anar al teatre

On és la fada Alegria?

On és la fada Alegria?

On es la fada alegria és un espectacle familiar que combina comèdia, musica i màgia, en una proposta interactiva on els petits poden entrar directament dins de l’obra i interactuar amb els actors.

Sinopsi

Acompanya’ns a un país molt llunyà on ha desaparegut la fada Alegria i la pallassa Tomassa emprèn un viatge fantàstic en el que coneixerà éssers màgics que l’ajudaran a buscar a la fada. Un bruixot, en Camil, intentarà impedir-ho amb el seu avorriment. I us explicaríem més detalls, però no volem fer spolier!

Sí que podem dir-vos que On és la fada alegria? és una obra que trenca estereotips i compta amb una estètica renovada, que modernitza la visió clàssica dels contes amb un llenguatge actual, de carrer, i uns personatges que sorprendran a petits i grans.

La creació d’un ambient teatral màgic (comèdia, música, misteri, màgia i sorpresa) contagia al públic per tal que visqui amb tots els sentits el relat vital d’una noia que, d’entrada, perd la seva alegria. Perquè, només a partir d’aquell instant som capaços de començar com cal el viatge a la felicitat.

Video

Fotos

On és la fada Alegria?On és la fada Alegria?On és la fada Alegria?On és la fada Alegria?

Valoració espectadors

 • Núria
  12345

  Ens ha encantat!!!

  20/01/2019
 • Margarita
  12345

  Molt booo!

  20/04/2018
 • Margarita
  12345

  Ja hem comprat les entrades!! Tota la família està desitjant anar a l’estrena! Bons actors i bona trama amb valors i divertida!!

  Una estona molt maca per passar junts!

  20/04/2018

Articles relacionats