Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 20,00€

Comprar Entrades

Les noies de Mossbank Road

Les noies de Mossbank Road

Clara Segura, Marta Marco i Cristina Genebat protagonitzen Les noies de Mossbank Road. La història de tres amigues que descobreixen la seva llibertat i identitat en el pis d’estudiants que comparteixen. Un text escrit per l’actriu i escriptora anglesa Amelia Bullmore i dirigit per Sílvia Munt.

SINOPSI

Les noies de Mossbank Road és una història que ens parla de l’amistat que sorgeix en un espai de llibertat com és un pis d’estudiants. És en aquesta casa, entre els 18 i els 19 anys, que les tres protagonistes faran “l’estirada” juntes, i tastaran la llibertat de poder descobrir qui són. El que compartiran serà tan pur, tan de veritat, que les marcarà per a tota la vida.

La Di, la Viv i la Rose són molt diferents, però acabaran fent d’aquesta casa una nova llar, una nova família. En aquesta època construiran, ja per sempre, el seu refugi (Mossbank) on sembla que res dolent els pot passar.

Però el costat més fosc de la vida interromprà aquest flux de vida que és Mossbank. Aquest fet les afectarà profundament, fins al punt que a partir de llavors les seves decisions estaran d’alguna forma marcades per aquest succés i determinaran les seves vides.

El pis d’estudiants té un temps determinat de vida i arriba un punt en què Mossbank deixarà de ser un lloc físic per convertir-se en un espai interior que les acompanyarà sempre.

El pas del temps serà implacable, però a elles sempre els quedarà Mossbank.

Properes actuacions Veure totes les funcions (Calendari)

Video

Fotos + fotos

Les noies de Mossbank RoadLes noies de Mossbank RoadLes noies de Mossbank RoadLes noies de Mossbank RoadLes noies de Mossbank Road

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • 12345

  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Sílvia Munt nos trae una historia deliciosa. Una historia de amistad, de mujeres, de personalidades muy diferentes pero que aún así se complementan muy bien.
  Una vida desde la amistad en la universidad hasta 30 años después. Por el medio de todo: alegrias, descontrol, drama. La vida…

  No pasará a los anales del teatro como la mejor de las obras. Quizás las actrices no acaban de encajar pra interpretar a chicas universitarias y se hace un poco inverosímil Quizás la puesta en escena es demasiado austera y deja demasiado a la imaginación y no logramos visualizar esa casa de Mossband Road.
  Pero yo he pasado una tarde muy entretenida. Riendo con las locuras de Rose, la vitalidad de Di y la seriedad y la entereza de Viv.
  Bravo por estas chicas de Mossband Road!!

  05/12/2017

 • 12345

  Silvia L. M.

  Es la típica obra que fui sin saber ni de qué iba, atraída por el reparto. Al ver que interpretan a chicas de 18 años me quedo un poco descolocada, pero luego se me olvida la diferencia de edad entre actrices y personajes detrás de la historia. Una historia divertida, emocional, sensible, que consigue llevarte años atrás, con un poco de añoranza, y alegrarte de recordar que hay amistades que no tienen caducidad. No será de las mejores que he visto, pero me despertó muchas emociones. Repetiría.

  06/12/2017

 • 12345

  Hèctor Fibla Ferrà

  Gran repartiment per una història generacional sobre un trio d’amigues força diferents que es coneixen des de la universitat.

  11/12/2017

 • 12345

  Victòria Oliveros Layola

  Una reflexió sobre la fortalesa de l’amistat. Comèdia que exposa el viatge vital de les tres dones protagonistes en un recorregut de gairebé trenta anys a la vida dels personatges i que com la vida, es converteix en drama en una fracció de segon.Les tres actrius ens han ofert una delícia de representació. Tot un recital dalt l’escenari. Confesso que m’he enamorat de les tres alhora per les seves magistrals, convincents i brutals interpretacions. M’han encantat!! Serà segur un dels èxits d’aquesta temporada. Tota la ressenya a http://www.gaudintdelteatre.cat

  16/12/2017

Articles relacionats