Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 9,00€

Comprar Entrades

Màgia Family

Màgia Family

Màgia Family és l’espectacle ideal per gaudir amb tota la família; participació, il·lusió i sorpreses són els ingredients d’aquest èxit sense precedents. Un espectacle divertit i didàctic.

Es tracta d’un muntatge participatiu de màgia per a tota la família amb la màgia i l’humor com a fil conductor. Participació, il·lusió i sorpreses són els ingredients d’aquest xou. Petits i grans són els protagonistes en cada funció.

Preparats per viatjar per un món màgic sense moure’ns de la butaca? Obriu bé els ulls, la màgia està a tot arreu… Benvinguts al món màgic de Gerard Borrell! Un personatge boig i divertit amb qui passarem una tarda inoblidable.

Prepara’t per sorprendre’t i riure perquè… La màgia està pertot arreu!

Properes actuacions Veure totes les funcions (Calendari)

Video


Valoració espectadors

 • Juan Carlos
  12345

  Lo pasamos genial con Gerard

  19/01/2019
 • Juan Carlos
  12345

  Lo pasamos genial con Gerarf

  19/01/2019
 • Jaume

  Bon dia, nosaltres també hem quedat molt desil·lusionats, perquè vam comprar l’entrada després de veure una publicitat (penso que en podem dir enganyosa, perquè encara es pot trobar per la xarxa https://www.tresc.cat/f/63042/magia-family/) que anunciava un espectacle del Mag Marin en català, i l’espectacle que ens hem trobat ni era en català, ni hi apareixia el Mag Marin per enlloc. En Gerard Borrell ho ha fet molt bé, però no era el que nosaltres havíem vingut a veure expressament des de Girona. Poques famílies es prendran la molèstia de dir-ho, però estem convençuts que en són moltes les que s’han trobat amb la mateixa situació. Cal fer les coses bé i no jugar amb la il·lusió dels nens. Que vagi bé!

  11/02/2018
 • David queipo
  12345

  No sale nada del anuncio,ni de la descripcion del espectaculo, no sale ni el Mag Marin… un espectaculo justito para entetenimiento con la familia… he tirado mi dinero y mi tiempo.

  13/08/2017

Articles relacionats