Tot el que necessites per anar al teatre

Gerard Borrell: Magia Comedy

Gerard Borrell: Magia Comedy

Ha arribat el moment de riure! En grup, en parella o amb amics, Màgia Comedy és l’aposta segura per a una nit al teatre inoblidable. Un Show d’Humor al més pur estil “Las Vegas” on la comèdia, la sorpresa i l’engany van de la mà.

“L’Humor ens fa més intel·ligents … Aquest és el secret”. Així ho assegura Gerard Borrell, el nostre protagonista, tota una revolució en el món de la comèdia i l’il·lusionisme. Habitual en teatres de tota la península, potser també l’has pogut veure a la televisió. ARA en viu i en directe per a tots vosaltres Borrell s’instal·la a Eixample Teatre per fer-te gaudir de les boges i divertides nits de MÀGIA COMEDY.

Video

Valoració espectadors
  • Des que tinc ús de raó, la màgia i l’il·lusionisme m’ha encantat i un dels motius que més m’enganxa és pensar que ho tens tot vist i vagis a un espectacle et sorprengui i et deixi bocabadat. I això és el que ahir em va passar a l’ Eixample Teatre quan vaig anar a veure l’espectacle del showmag Gerard Borrell. Actualment es poden veure famosos mags que presenten uns muntatges on els efectes, la llum, els alts decibels del so i l’excés de partenaires i ballarins, prevalen i guanyen en qualitat al que hauria de ser l’important de l’espectacle, la màgia. Aquí no hi ha res de tot això, a l’escenari un mag Gerard i com a únic bagatge una immensa dosi d’humor i una facilitat per empatitzar amb el públic, brutal. I clar uns números de màgia espectaculars. Si us agrada la màgia és un imprescindible i sinó us puc assegurar que no us deixarà indiferents. Noranta minuts per desconnectar.

    24/12/2017